<i>Produktionsholdet bag de 24 "Sigurd fortæller Bibelhistorier" programmer samlet i EBH studiet i april 2009. Fra ventre: Elli Bengtsson, stylist, Bolette Fogh, fotograf, Sigurd, Søren Johan, producer, klipper og lyd, Karin Prosberg Hansen, dukkefører og regissiør, Birgit Jensen, producer og Ivan Strand, fotograf. Foto: Claus Bie.</i>

Sigurd fortæller Bibelhistorier

Sigurd fortæller Bibelhistorier er hele seks nye udgivelser (april 2010) hvor Sigurd Barrett fortæller Bibelhistorier. Det er en helt ny børnebibel og dvd med 24 bibelske fortællinger. Det er en CD med 26 helt nye sange og det er tre nodebøger: En sangbog, et korhæfte og en koralbog. 

Kernen i alle udgivelserne er Sigurd Barretts genfortælling af 24 centrale bibelske fortællinger målrettet børn og familier. På vanlig vis sker hans formidling af de vigtige beretninger og budskaber med stort engagement gennem musik, fortællinger og sammen med tøjdyr og dukker. 

Søren Johan har været med-projektleder på Sigurd fortæller Bibelhistorier og har produceret og redigeret de 24 dvd programmer. Danmarks Kirkelige Mediecenter og Politikens Forlag står bag projektet.

Nyheder

Der er ingen nyheder.